Donderdag, 18 okt. 2018.

Diensten

Product sourcing

In de laatste 20 jaar heeft Vedeve een verfijnd netwerk opgebouwd van meer dan 6000 betrouwbare contacten en leveranciers over de hele wereld.
Als het product bestaat, vinden we het. Als het niet bestaat, maken we het!

Custom made

Bestaande producten aanpassen zodat het UW product wordt, is ons dagelijkse werk. Iets van grond af naar uw specifieke wensen ontwikkelen, dat zijn voor ons de krenten in de pap.
Of het nu gaat om promotioneel textiel, USB producten, een luxe leercollectie, of ..of ..... U geeft aan wat u wenst, wij zorgen ervoor!

Fullfilment

Weinig ruimte voor opslag van uw merchandise? Te weinig capaciteit voor de afhandeling en verzending ervan? Geen behoefte aan alle extra werkzaamheden die niet tot uw core business horen? Geen probleem, wij kunnen dit perfect voor uw regelen. Snel, betrouwbaar en met duidelijke rapportages.

Intranet

U hebt behoefte aan één centraal punt waar alle betrokkenen promotionele/actie artikelen kunnen bestellen? Zonder enige rompslomp?

Wij bieden beveiligde webshopmodules waar bevoegden in kunnen loggen en niet alleen een compleet overzicht krijgen van alle producten, maar waar ze ook met een simpele muisklik kunnen bestellen. Met voor u een periodieke rapportage en ondersteunende assortiment- en voorraadadviezen